Autómentő – Autómentés 5-ös 51-es, 510-es főút (autóút) és környékén

Autómentés 5-ös 51-es, 510-es főút (autóút)és környékén, 6.000 Ft-tól.

  • 0-24 Óráig
  • Hétvégén és ünnepnapokon is
  • Bérautó kiszállítással is (2500 Ft/naptól)

Nálunk nincs rejtett költség a telefonos érdeklődés alkalmával konkrét és olcsó ajánlatot adunk, az autómentésre vagy autószállításra, amennyiben azt elfogadja, megkezdjük a kiszállást, melynek ideje Pest megyében és Budapesten (forgalom és távolság függvényében) átlag 30 perc -1 óra.

Amennyiiben még nem döntötte el, hogy mi lesz a sérült vagy hibás járművének sorsa, annak tárolásában is tudunk segíteni zárt telephelyünkön.

 Az ár tájékoztató jellegű, kérjen személyre szabott ajánlatot.  Az árak nem tartalmazzák az Áfá-t.

Autószállítás  –  Autómentés olcsón. Meghibásodott vagy sérült autó szállítása, meghibásodott vagy sérült autó mentése.Autómentő – Autószállító cégünk Dél-Budapest melletti telephellyel rendelkezik, így Dél-Pesti régió és vonzáskörzetében

[Budapest XXIII (Soroksár), Budapest XXI (Csepel), Budapest XIX (Kispest), Budapest XX (Pesterzsébet), Budapest XVIII, Gyál, Alsónémedi, Dunaharaszti, Taksony, Ócsa, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Délegyháza, Dunavarsány, Áporka, Majosháza, Szigetcsép, Tököl, Bugyi, M0, M51, M5, 5 főút, 51 főút, , 510 főút … stb … és vonzáskörzetében

autómentést már 6000 Ft-tól tudunk vállalni, de olcsó autómentés  – autószállítás szolgáltatásunk Országosan elérhető.

 

Az 5-ös főút Budapest, Kecskemét, Szeged és Röszke közt húzódik.

Az 5-ös országút az egyik legrégebbi közlekedési főirány az Alföldön. Az út Magyarország politikai és gazdasági központját nagyrészt az árvizektől mentet kiskunsági homokhátságon át köti össze a Tisza egyik legfontosabb átkelőhelyével, Szegeddel. Az 5-ös út nyomvonala a történelmi időkben többször is áthelyeződött, ezen eltolódások a történelmi térképeken jól követhetőek. Az 1784-ben befejeződött Első katonai felmérés lapjain – természetesen még szám nélkül – már szerepel a PestKecskemétSzegedútvonal. A 18. század végén a nyomvonal még a SoroksárÓcsaÖrkényKecskemét nyomvonalon húzódott. Ezen történelmi nyomvonal nem változott meg a Harmadik katonai felmérés (1869) idejére sem.

Az 51-es számú főút Budapestet köti össze a hercegszántói magyar-szerb közúti határátkelővel. Az út a Duna mentén halad. Szerbiában az E662-es útra, Budapesten az M0-ra csatlakozik.

Települések az  51-es út mentén:

Az alábbi településeket is érinti:

Az M51-es autóút az M5-ös autópálya és az 51-es főút közötti 2×2 sávos leállósáv nélküli út,[1] amely korábban az M0-s körgyűrű déli szektorának része volt. Sokan tévesen most is M0-nak nevezik, de 2013 augusztusától már nem ez az út hivatalos neve. Kis részben hozzá tartozik az 51-es főút dunaharaszti elkerülő szakasza amely 2×1 sávos főút minősítésű.

Az M0-s autóút első szakaszaként és az 51-es főút dunaharaszti elkerülőjeként építették 1988-ban. A tervek szerint az M0 további szakaszai alagútban folytatódtak volna a XVIII. kerület lakott területei alatt, de a magas költségek miatt ezt a tervet végül elvetették. Miután az M0-s később épült keleti szektorának nyomvonalát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a beépített területek miatt jóval délebbre kellett helyezni, a régi szakasz becsatlakoztatására annak elhelyezkedése miatt nem volt lehetőség, ezért az új nyomvonal mellé egy új, az M0-st közvetlenül elérő szakaszt kellett kiépíteni az 51-es út és az M5-ös autópálya között, mely 6,3 km-es szakasz 2013. augusztus 13-án került átadásra.[2] Emiatt a régi, 51-es út és M5-ös autópálya közti szakasz kikerült az M0-s hivatalos szakaszai közül és innentől vált M51-es autóúttá, mely eredeti funkciójához hasonlóan azóta is átmenőforgalmat vezet át az M5-ös autópálya, az 51-es főút és az M0-s körgyűrű között.

Az 510-es főút Soroksárt köti össze Dunavarsánnyal. Hossza 11,4 km.

Északkelet-délnyugati fekvésű. Soroksárról indulva keresztezi az M0 (Hu) Otszogletu kek tabla.svg-ás autóutat, a Duna–Tisza-csatornát, elhalad a Budapest H6 HÉV.svg -os (ráckevei) HÉV számos állomása mellett, és Dunavarsányban, az 51 (Hu) Otszogletu zold tabla.svg-es út kereszteződésében ér véget.