Autómentő – Autómentés Dunavarsány és környékén

Autómentés Dunavarsány és környékén, 6.000 Ft-tól.

  • 0-24 Óráig
  • Hétvégén és ünnepnapokon is
  • Bérautó kiszállítással is (2500 Ft/naptól)

Nálunk nincs rejtett költség a telefonos érdeklődés alkalmával konkrét és olcsó ajánlatot adunk, az autómentésre vagy autószállításra, amennyiben azt elfogadja, megkezdjük a kiszállást, melynek ideje Pest megyében és Budapesten (forgalom és távolság függvényében) átlag 30 perc -1 óra.

Amennyiiben még nem döntötte el, hogy mi lesz a sérült vagy hibás járművének sorsa, annak tárolásában is tudunk segíteni zárt telephelyünkön.

 Az ár tájékoztató jellegű, kérjen személyre szabott ajánlatot.  Az árak nem tartalmazzák az Áfá-t.

Autószállítás  –  Autómentés olcsón. Meghibásodott vagy sérült autó szállítása, meghibásodott vagy sérült autó mentése.Autómentő – Autószállító cégünk Dél-Budapest melletti telephellyel rendelkezik, így Dél-Pesti régió és vonzáskörzetében

[Budapest XXIII (Soroksár), Budapest XXI (Csepel), Budapest XIX (Kispest), Budapest XX (Pesterzsébet), Budapest XVIII, Gyál, Alsónémedi, Dunaharaszti, Taksony, Ócsa, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Délegyháza, Dunavarsány, Áporka, Majosháza, Szigetcsép, Tököl, Bugyi, M0, M51, M5, 5 főút, 51 főút, , 510 főút … stb … és vonzáskörzetében

autómentést már 6000 Ft-tól tudunk vállalni, de olcsó autómentés  – autószállítás szolgáltatásunk Országosan elérhető.

Dunavarsány város Pest megyében, a Szigetszentmiklósi járásban. Állandó lakosainak száma körülbelül 7000 fő.

Dunavarsány Magyarország középső részén, a Ráckevei-Dunától keletre, Budapesttől délre, mintegy 12 km-re helyezkedik el. A város a Duna ártéri talaján, legfőképp homoktalajon terül el, tengerszint feletti magassága 100-115 méter, legmagasabb pontja a Varsány-hegy, 115 méterre fekszik a tengerszint felett.[3] A város erősen tagolt, több különálló városrészből áll.

Közúton az 51-es főútról közelíthető meg, vonattal a Budapest–Kunszentmiklós-Tass–Kelebia-vasútvonalon érhető el (Dunavarsány megállóhely).

Városrészei

Dunavarsány területe nyolc városrészre oszlik, melyek nagyrészt területileg is elkülönülnek egymástól.[4]

Kisvarsány

Dunavarsány legnagyobb népességű területe, három városrészt foglal magában:

Kisvarsány-központ, ami egyben a város központi része, itt található a város legtöbb intézménye, kereskeselmi egysége.

Kelet-Kisvarsány és Nyugat-Kisvarsány, melyet a városon átmenő vasútvonal oszt ketté fizikailag is. Ide tartoznak a várostól keletre található bányatavak, illetve a Rukkel-tó is. Nyugat-Kisvarsányhoz tartozik a Nyugati lakópark is.

Nagyvarsány

A város 51-es főút mellett található történelmi része, részben önálló intézményekkel ellátott városrész (tagóvoda, tagiskola, orvosi rendelő).

Dél-Dunavarsány

A Kis- és Nagyvarsánytól délre eső területeket elfoglaló városrész, főként bányatavak és mezőgazdasági területek alkotják. Jelenleg lakatlan (az itteni ingatlan projektek pl. Sun Residence lakópark, félbemaradtak).

Naprózsa lakópark

Az 51-es út mellett Nagyvarsánytól északra létesült lakópark, illetve a mellette található volt szovjet laktanya helyén létesült Panderosa lovaspanzió.

Dunapart

A Dunapart városrész két fő lakóövezetből áll össze: egyfelől a Ráckevei-Duna-ág mentén felépült nyaralósorból, amely mára részben tulajdonosaik állandó lakhelyévé vált, másfelől a város északkeleti csücskében, a Duna-ág és az 510-es út között felépült Forrás lakóparkból. Területéhez tartozik az 510-es út mellett a Dunavarsányi Olimpiai Központ.