Autómentő – Autómentés Szigetcsép és környékén

Autómentés Szigetcsép és környékén, 6.000 Ft-tól.

  • 0-24 Óráig
  • Hétvégén és ünnepnapokon is
  • Bérautó kiszállítással is (2500 Ft/naptól)

Nálunk nincs rejtett költség a telefonos érdeklődés alkalmával konkrét és olcsó ajánlatot adunk, az autómentésre vagy autószállításra, amennyiben azt elfogadja, megkezdjük a kiszállást, melynek ideje Pest megyében és Budapesten (forgalom és távolság függvényében) átlag 30 perc -1 óra.

Amennyiiben még nem döntötte el, hogy mi lesz a sérült vagy hibás járművének sorsa, annak tárolásában is tudunk segíteni zárt telephelyünkön.

 Az ár tájékoztató jellegű, kérjen személyre szabott ajánlatot.  Az árak nem tartalmazzák az Áfá-t.

Autószállítás  –  Autómentés olcsón. Meghibásodott vagy sérült autó szállítása, meghibásodott vagy sérült autó mentése.Autómentő – Autószállító cégünk Dél-Budapest melletti telephellyel rendelkezik, így Dél-Pesti régió és vonzáskörzetében

[Budapest XXIII (Soroksár), Budapest XXI (Csepel), Budapest XIX (Kispest), Budapest XX (Pesterzsébet), Budapest XVIII, Gyál, Alsónémedi, Dunaharaszti, Taksony, Ócsa, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Délegyháza, Dunavarsány, Áporka, Majosháza, Szigetcsép, Tököl, Bugyi, M0, M51, M5, 5 főút, 51 főút, , 510 főút … stb … és vonzáskörzetében

autómentést már 6000 Ft-tól tudunk vállalni, de olcsó autómentés  – autószállítás szolgáltatásunk Országosan elérhető.

Szigetcsép (németül: Tschip) község Pest megyében, a Ráckevei járásban.

A település a Csepel-sziget középső részén a Ráckevei-Duna és a Duna között terül el, Budapesttől 30 kilométerre. A Település megközelíthető a Ráckevei HÉV-vel, gépkocsival az 5101-es számú úton, illetve menetrend szerinti buszjárattal Csepelről.

A község előtt Budapest felől érkezve jobbra fűzfákkal, nádasokkal kísért holtágat láthatunk, amely élővizi kapcsolatát az RSD-vel csőáteresz biztosítja. Ez a “hókony”, amelyet a Duna jeges áradása hagyott maga után. A folyóág itt nyúlik be legjobban a szigetre. Ma kitűnő horgászvizeket és szép nyaralóházakat láthatunk itt. A Duna-ágat nád, gyékény és sás kíséri. A nádas helyenként szigeteket alkot, ezek az Európa-híres úszólápok. Szerepük a biológiai víztisztításban jelentős. Megcsodálhatjuk a sárga tavirózsátis, mely a fehér társánál is ritkább. Itt található kiemelendő védett növények, növénytársulások még: a tőzegmohafajok, a hússzínű ujjaskosbor, a mocsári nőszőfű, a tőzegpáfrány-telepek, a tündérrózsa-hínár. Ritka, védett állatokban is bővelkedik a vízpart. Néhány közülük: bütykös hattyú, réti csík, vágócsík, mocsári teknősök, bölömbika, törpegém, récefélék, vöcsök, pettyes vízicsibe, haris, vízicickány, vidra. A falu határában, az erdő szélén gyakran látni őzeket, nyulakat, fácánokat, barna rétihéját is.